איפה הפנקייק והאגז בנדיקט? מתכון מהיר לבאגט פסגה!
יש משהו מופלא בבאגט – הוא לא רק לחם, אלא מוזיקה קולינרית בשביל האוזן והפכה של כוסות קפה משומש. היום נלמד איך להכין באגט פסגה שיגיע לכל פינה במיתרי לבכם (וגם בבטן שלכם, אם כמובן לא תשתף את החברים). אז בואו נתחיל את המסע הזה עם חמש (!) סיבות מרגשות למה באגט פסגה הוא ה-לחם עבורכם!
למה לבחור בבאגט פסגה?
- הקלילות שמרימה אותך – אין דבר כמו לחם קליל שמואיל להשאיר אותך תשוש כשההיטב מתקרב.
- רבגוניות בשילובים – באגט פסגה הולך עם כמעט הכל, סלט טונה, סלט פירות, אפילו עם קרם שוקולד (אם בא לכם להיות בסיכון).
- פינוק של בית קפה – כשאתם מבריקים כמו שף במטבח שלכם, בוקר שמשי עם באגט הופך את היום שלך לאור.
- משקאות משלימים – והכי חשוב, הוא מגיע עם תה או קפה, והיד לא תישאר קפואה!
- הרגעי כיף עם חברים – כשהחברים באים לביקור, באגט פסגה הוא הטריק שיהפוך את כולם לסטארים במפגש.
איך להכין את באגט פסגה המושלם
אז איך מכינים את הלחם הזה שיגרום לכם להרגיש כמו פועל בבייגל?! עם מעט מרכיבים ותיבול…
מרכיבים:
- 500 גרם קמח חיטה
- 300 מ"ל מים פושרים
- 25 גרם שמרים טריים
- 10 גרם מלח
הוראות הכנה:
- מערבבים את השמרים עם המים עד שהשמרים נמסים.
- מוסיפים קמח ומלח ולשים עד שהבצק אחיד.
- מניחים לבצק להתפיח כחצי שעה.
- מעצבים והניחים בתבנית לתפוס עוד רבע שעה.
- אופים בחום גבוה של 220 מעלות עד שהאגט זהוב.
סיכום לדור הצעיר
ובכן, בסופו של דבר, באגט פסגה לא רק מעורר קנאה, אלא גם מלא במתיקות ובעושר של טעמים. בין אם אתם עוסקים במטבח או סתם רוצים "לקפוץ" על משהו טעים, רוצו להכין את הבאגט – כי הוא לא יכין את עצמו (למרות שחלמנו על זה!). שתהיה לעולם טעים – ובכן, בהצלחה!